«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Ανακοινώσεις


Την Παρασκευή 2/9/2016 συνεδρίασε η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας για την κατανομή της γ τακτικής επιχορήγησης του 2016. Το ποσό κατανομής είναι 170.184,54 από τα οποία τα 82.836 κατανεμήθηκαν στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και τα 47.163 στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας. Το υπόλοιπο χρηματικό ποσό κρατήθηκε για την μισθοδοσία των σχολικών τροχονόμων (Σεπτέμβριος-Οκτώβριος-Νοέμβριος), για την μισθοδοσία των καθαριστριών μέχρι να έρθει η χρηματοδότηση από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ (και για πρωτοβάθμια και για δευτεροβάθμια), πληρωμές λογαριασμών ΔΕΗ γυμναστηρίων. Το ποσό που παρακρατήθηκε θα χρησιμοποιηθεί για ανάγκες καυσίμων καθώς και για σταδιακή αλλαγή των ηλεκτρικών λαμπτήρων στα σχολεία. Το ποσό θα διανεμηθεί μετά το Δημοτικό Συμβούλιο.

Σας ενημερώνουμε πως τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά κάθε Τετάρτη 6:30 με 8:30 για τους συναδέλφους (Νικ. Πλαστήρα 6).

Αναφορικά με την αναγνώριση της προϋπηρεσίας από ιδιωτικό ή άλλους φορείς σας ενημερώνουμ πως δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός για την αναγνώριση και η αναγνώριση θα ισχύει από 1/1/2018.

Δικαιολογητικά που χρειάζονται είναι τα εξής:

·         Πιστοποίηση της αρμόδιας υπηρεσίας.

·         Απόφαση πρόσληψης και απόλυσης.

·         Σχέση εργασίας, ιδιότητα που υπηρετούσε, ωράριο εργασίας.

·         Διάρκεια υπηρεσίας, ένσημα.

Η πρώτη ενέργεια είναι να απευθυνθείτε στον 3ο όροφο στο ΙΚΑ γιατί είναι μία χρονοβόρα διαδικασία.

Η χορωδία του Συλλόγου ξεκινά τα μαθήματά της Τρίτη 13 Ιουνίου 2016 και ώρα 7:00 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας. Παρακαλούμε τους συναδέλφους να στηρίξουν με την συμμετοχή τους την χορωδία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου