Party…συγκέντρωσης σχολικών ειδών!!! ΑΡΣΙΣ
Την Τετάρτη 07 Οκτωβρίου, σας περιμένουμε στο Barcode beer bar, από τις
08:00 το βράδυ και έπειτα σε μια δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών,
παρέας, κουβέντας και φυσικά διασκέδασης που συνοδεύουν όλα μας τα
party.
16ο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής με θέμα: «Στρατηγικές Ανάπτυξης και Καλές Πρακτικές στη Διοίκηση του Αθλητισμού και της Αναψυχής»
Σας γνωστοποιούμε ότι η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης
Αθλητισμού & Αναψυχής σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Παιδείας &
Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου διοργανώνει το 16ο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής με θέμα: «Στρατηγικές Ανάπτυξης και Καλές Πρακτικές στη Διοίκηση του Αθλητισμού και της Αναψυχής».
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 20 έως και 22 Νοεμβρίου 2015 στη Θεσσαλονίκη στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57).
17ο Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο με θέμα «Φάρμακα, καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής: Μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας της χώρας μας»
Σας γνωστοποιούμε ότι η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών διοργανώνει το 17ο Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο με θέμα «Φάρμακα, καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής: Μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας της χώρας μας».
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 11 Οκτωβρίου 2015 στην Αθήνα, στο Πολεμικό Μουσείο.
Χορωδία - Αιμοδοσία Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Εορδαίας
Η Χορωδία του Συλλόγου ξεκινά τα μαθήματά της την Πέμπτη 1
Οκτωβρίου 2015 και ώρα 19:00 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαϊδας.Όσοι
συνάδελφοι ενδιαφέρονται μπορούν να έρθουν να στηρίξουν με τη συμμετοχή
τους τη χορωδία.
O Σύλλογος στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης πραγματοποιεί τη 4η εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 .
Οι εθελοντές αιμοδότες θα δώσουν αίμα απο τις 8.30 μέχρι τις 1.00
μ.μ στο αιμοδοτικό τμήμα του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας .
- Καλό είναι η αιμοδοσία να γίνεται όταν ο αιμοδότης είναι ξεκούραστος.
- Πριν την αιμοδοσία πρέπει να έχει προηγηθεί ελαφρύ γεύμα (π.χ. πρωινό). Μετά την αιμοδοσία ο αιμοδότης πρέπει να ακολουθεί τις συμβουλές του νοσηλευτικού προσωπικού.
- Να πάρει την τροφή που του προσφέρεται. Να μην αποχωρήσει από το Τμήμα αιμοδοσίας πριν του το επιτρέψει το υπεύθυνο προσωπικό.
- Να μην καπνίσει για 1 (μια) ώρα.
- Να μην κάνει έντονη σωματική άσκηση την ημέρα της αιμοδοσίας.
- Να πάρει περισσότερα υγρά και καλό γεύμα την ημέρα της αιμοδοσίας.
- Αποφυγή οινοπνευματωδών ποτών την ημέρα της αιμοδοσίας.
- Σε περίπτωση αιμορραγίας από το σημείο φλεβοκέντησης, ο αιμοδότης θα πρέπει να σηκώσει το χέρι ψηλά και να εφαρμόσει πίεση.
- Ο επίδεσμος μπορεί να αφαιρεθεί μετά από 2-3 ώρες.
Έχοντας υπόψη τη ζήτηση αίματος, απευθύνουμε πρόσκληση-έκκληση
σε όλους τους συναδέλφους, να στηρίξουν και να ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους στην Τράπεζα αίματος του Συλλόγου .
ΔΙΝΩ ΑΙΜΑ............ΧΑΡΙΖΩ ΖΩΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου