«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

 

Ποιοι είναι οι νέοι Σύμβουλοι Α' και Β' του ΙΕΠ

Για δέκα θέσεις Συμβούλων η διαδικασία κηρύχθηκε άγονη
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Εγκρίθηκε από το ΔΣ του ΙΕΠ η εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής για την επιλογή των νέων Συμβούλων Α' και Β', κατόπιν σχετικής Πρόσκλησης.

Για δέκα θέσεις Συμβούλων η διαδικασία κηρύχθηκε άγονη.

Ειδικότερα

Για τη θέση ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Α ́ ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ η Επιτροπή κατέληξε ομόφωνα στον παρακάτω αξιολογικό πίνακα. Από τους υποψήφιους, βάσει των φακέλων που κατέθεσαν, η κ. ΚΟΝΙΔΑΡΗ ΕΛΕΝΗ είναι η μοναδική που πληροί τους όρους κάλυψης της θέσης ως προς τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, και προκρίνεται βάσει και της εικόνας που προέκυψε από τη συνέντευξη.

Για τη θέση Συμβούλου Α ́ ΠΕ 02 ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (κατά προτίμηση με ειδίκευση στην κλασική φιλολογία)  από τους/τις υποψήφιους/ες που πληρούσαν τους όρους κάλυψης της θέσης, προκρίνεται η κ. ΓΚΟΡΤΣΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ,

Για τη θέση Συμβούλου Α ́ ΦΥΣΙΚΗΣ η Επιτροπή κατέληξε ομόφωνα ότι από τους/τις υποψήφιους/ες, βάσει των φακέλων που κατέθεσαν, η κ. ΤΡΑΜΠΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ είναι η μοναδική που πληροί τους όρους κάλυψης της θέσης ως προς τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, και προκρίνεται βάσει και της εικόνας που προέκυψε από τη συνέντευξη.

Για τη θέση Συμβούλου Β ́ ΠΕ 06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ η Επιτροπή κατέληξε ομόφωνα ότι από τους/τις υποψήφιους/ες που πληρούσαν τους όρους κάλυψης της θέσης, προκρίνονται ο κ. ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ο κ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,

Για τη θέση Συμβούλου Β ́ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ η Επιτροπή κατέληξε ομόφωνα ότι από τους/τις υποψήφιους/ες που πληρούσαν τους όρους κάλυψης της θέσης, προκρίνονται η κ. ΒΟΥΡΒΟΥΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ και η κ. ΣΥΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΕΡΡΙΕΤΤΑ.

Για τη θέση Συμβούλου Β ́ ΠΕ 05 ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ η Επιτροπή κατέληξε ομόφωνα ότι από τους/τις υποψήφιους/ες που πληρούσαν τους όρους κάλυψης της θέσης, προκρίνεται η κ. ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ.

Για τη θέση Συμβούλου Β ́ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ) η Επιτροπή κατέληξε ομόφωνα ότι από τους/τις υποψήφιους/ες που πληρούσαν τους όρους κάλυψης της θέσης, προκρίνεται η κ. ΛΙΑΠΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.

Για τη θέση Συμβούλου Β ́ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ) η Επιτροπή κατέληξε ομόφωνα ότι από τους/τις υποψήφιους/ες που πληρούσαν τους όρους κάλυψης της θέσης, προκρίνεται η κ. ΛΙΑΠΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.

Για τη θέση Συμβούλου Β ́ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ η Επιτροπή κατέληξε ομόφωνα ότι από τους/τις υποψήφιους/ες που πληρούσαν τους όρους κάλυψης της θέσης, προκρίνονται η κ. ΜΙΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ και η κ. ΚΑΛΟΓΗΡΑΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.

Για τη θέση Συμβούλου Β ́ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ η Επιτροπή κατέληξε ομόφωνα ότι από τους/τις υποψήφιους/ες που πληρούσαν τους όρους κάλυψης της θέσης, προκρίνεται η κ. ΣΤΕΦΑΝΗ ΕΥΔΟΞΙΑ.

Για τη θέση Συμβούλου Β ́ ΤΕΧΝΩΝ η Επιτροπή κατέληξε ομόφωνα ότι από τους/τις υποψήφιους/ες ΠΕ 79/79.01, βάσει των φακέλων που κατέθεσαν, η κ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ.

Για τις λοιπές θέσεις, η διαδικασία κηρύσσεται άγονη, όπως αναφέρεται παρακάτω:

Σημειώνεται ότι επί του πίνακα για κάθε θέση, οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν ενστάσεις αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής πλατφόρμας αιτήσεων του ΙΕΠ (δικτυακή πύλη e-IEP: https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php), εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (05) ημερών από την επομένη (και ώρα 13:00) της σχετικής ανάρτησης στην ιστοσελίδα του ΙΕΠ (και ώρα 13:00).

Οι ενστάσεις θα πρέπει να είναι επί ποινή απαραδέκτου και συγκεκριμένες. Ειδικότερα, δεν γίνονται δεκτές ενστάσεις που υποβάλλονται με οποιονδήποτε άλλο τρόπο (συμβατική ή ηλεκτρονική αλληλογραφία) καθώς επίσης απορρίπτονται ως απαράδεκτες ενστάσεις ενδεικτικά κατά του πίνακα συνολικά ή κατά του συνόλου των υποψηφίων που προηγούνται του ενιστάμενου.

Οι ενστάσεις θα πρέπει να έχουν υποβληθεί μέχρι την καταληκτική ημερομηνία του πενθημέρου και αποδεικνύεται αποκλειστικά από τον αριθμό Πρωτοκόλλου ΙΕΠ της ηλεκτρονικής υποβολής και καταχώρησης. Ενστάσεις που περιέρχονται στο ΙΕΠ και λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου, μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής θεωρούνται εκπρόθεσμες, και δεν εξετάζονται από την αρμόδια επιτροπή.

Ενημερώνονται οι υποψήφιοι ότι, σύμφωνα με την υπ ́ αριθμ. 17/2002 Απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, το ΙΕΠ θα παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε στοιχεία που αφορούν τους ατομικούς φακέλους των λοιπών υποψηφίων, προκειμένου να ασκήσουν τα δικαιώματά τους, σύμφωνα με τη νόμιμη διαδικασία (έγγραφη αίτηση, τεκμηρίωση υπέρτερου έννομου συμφέροντος).

Μετά την άπρακτη παρέλευση του ως άνω πενθημέρου, ή απόρριψη τυχόν υποβληθεισών ενστάσεων οριστικοποιείται η αξιολογική σειρά των υποψηφίων και αναρτάται στον σχετικό διαδικτυακό τόπο του ΙΕΠ.

Σημειώνεται ότι εφόσον η διαδικασία υποβολής ενστάσεων δεν έχει ολοκληρωθεί πριν την προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών, αυτή θα διακοπεί σύμφωνα με τις παρ. 1 & 2 του άρθρ. 28 του ν. 2190/94 (Α’ 28)1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου