«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Ν. Κεραμέως: Προχωράει η διαδικασία για την προκήρυξη των νέων διευθυντών σχολείων

"Δίνεται η δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς αυτούς οι οποίοι έχουν διοριστεί πρόσφατα να είναι υοψήφιοι για τις κρίσεις διευθυντών σχολείων"

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

«Έχουμε και μια είδηση σχετικά μ’ αυτό. Προχωράει ακριβώς η διαδικασία για την προκήρυξη των νέων διευθυντών σχολείων σε όλη τη χώρα».

Τη δήλωση αυτή έκανε σήμερα στη Βουλή η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως, παρουσιάζοντας στην Ολομέλεια την  πολυτροπολογία, ενώ σημείωσε τα εξής:

  • Η   τροπολογία προβλέπει -ανάμεσα σε άλλα- τη δυνατότητα για εκπαιδευτικούς που έχουν διοριστεί πρόσφατα, που είναι μέσα στους 25.000 περίπου εκπαιδευτικούς που έχουν διοριστεί, που μπορεί να έχουν πολλά χρόνια προϋπηρεσίας, να μπορούν να είναι υποψήφιοι για τις επερχόμενες κρίσεις διευθυντών σχολείων.
  • Συνεπώς, δίνεται η δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς αυτούς οι οποίοι έχουν διοριστεί πρόσφατα να είναι υποψήφιοι για τις κρίσεις διευθυντών σχολείων.
  • Επίσης -με τηνν ίδια τροπολογία- παρατείνονται οι συμβάσεις των εργαζομένων στην καθαριότητα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, επικαιροποιείται το προσοντολόγιο υποψηφίων εκπαιδευτικών παλαιού κλάδου ΠΕ, 18 πτυχιούχων κλάδων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων κ.ο.κ..

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου