«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

 

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα συζήτηση 6 επίκαιρων ερωτήσεων για την παιδεία

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα  Δευτέρα συζήτηση των εξής 6 επίκαιρων ερωτήσεων για την παιδεία:

1. Του ΣΤ΄ Αντιπροέδρου  της Βουλής   του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Γεωργίου Λαμπρούλη , με θέμα: «Για την αναστολή των Εκπαιδευτηρίων Μ.Ν. Ράπτου στη Λάρισα».

2. Του Βουλευτή  του          ΜέΡΑ25   Κρίτωνα – Ηλία  Αρσένη, με θέμα: «Αναλγησία απέναντι στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο (ΕΝΕΕΓΥΛ) Περιστερίου».

3. Της Βουλευτού   του Κινήματος Αλλαγής  Τόνιας  Αντωνίου, με θέμα: «Ανάκληση της απόφασης συγχώνευσης σε 3 τμήματα των 4 τμημάτων της Γ΄ τάξης του 4ου Γυμνασίου Αγ. Δημητρίου που αποτελεί ομόφωνο αίτημα μαθητών και γονέων».

4. Του Βουλευτή    του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Ιωάννη Δελή, με θέμα: «Για τις διαπιστωτικές πράξεις μονιμοποίησης των δόκιμων νεοδιόριστων εκπαιδευτικών (2020) της Ειδικής Αγωγής».

5. Του Βουλευτή  του          ΜέΡΑ25 κ Κρίτωνα – Ηλία  Αρσένη , με θέμα: «Πλήρης απαξίωση για το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων (ΚΕΠΕΑ) του Μητροπολιτικού Πάρκου “Αντώνης Τρίτσης”».

6. Του Βουλευτή    του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος  Ιωάννη Δελή, με θέμα: «Να εξασφαλιστεί για τους αποφοίτους των τμημάτων “Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία” η πρόσβαση σε όλο το εύρος των θέσεων εργασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου