«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Επιμορφωτικές Εκδηλώσεις 2016 για την Ευρωπαϊκή δράση eTwinning, η κοινότητα των σχολείων της Ευρώπης


Σας κοινοποιούμε το με αρ.πρωτ.196048/Δ1/17-11-2016 έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. με θέμα: "Επιμορφωτικές Εκδηλώσεις 2016 για την Ευρωπαϊκή δράση eTwinning, η κοινότητα των σχολείων της Ευρώπης".
Επισυναπτόμενα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (egyklios_e_twinning.pdf)egyklios_e_twinning.pdf[E-TWINNING]506 kB22-11-2016 14:55

 

 

 

Πρόσβαση στις βεβαιώσεις μηνιαίων αποδοχών


Σας ενημερώνουμε ότι  εφεξής οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί  και οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Τακτικού Προϋπολογισμού της Δ/νσης Π.Ε. Κοζάνης μπορούν  να ενημερώνονται για τις μηνιαίες αποδοχές τους, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς τους κωδικούς του taxis εισερχόμενοι  στη σχετική εφαρμογή, ακολουθώντας τη διαδρομή:
 - ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (www.gsis.gr) – ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΧΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ - Προσωποποιημένη πληροφόρηση μισθοδοτούμενων μέσω ΕΑΠ
ή πατώντας ΕΔΩ.


 

 

Εργαστήρι βιωματικής μάθησης με θέμα: «Γερμανικά σε κίνηση»


Η ομάδα του Glossomobil επισκέπτεται την Δυτική Μακεδονία και προσκαλεί καθηγητές και καθηγήτριες Γερμανικών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης σε ένα μοναδικό εργαστήρι βιωματικής μάθησης πάνω στα συναρπαστικά εργαλεία και τις μεθόδους διδασκαλίας του προγράμματος «Γερμανικά σε κίνηση».
Το εργαστήρι δεν αφορά απλά τη γνωριμία με το πρόγραμμα, αλλά κυρίως τη συνέχιση και την υλοποίησή του μέσα στο μάθημα σας. Επιπλέον προσφέρει μια ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και πρακτικών μεταξύ των συμμετεχόντων, ώστε να μάθουμε ο ένας από τον άλλον.Το βιωματικό εργαστήρι του Glossomobil θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου,  10.00 – 14.00, στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης, Ιωνίας & Αντιγόνου, 50132 Κοζάνη.
Περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο έγγραφο.
 
Επισυναπτόμενα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (glossomobil.pdf)glossomobil.pdf[ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ]75 kB22-11-2016 09:41

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου