«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Τροπολογία για το ωράριο των μελών ΔΕΠ


Λοβέρδος βουλή
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS
Με τροπολογία που κατατέθηκε από τον υπουργό Παιδείας Α. Λοβέρδο, προς ψήφιση στη Βουλή, και συζητείται τη Τρίτη στην Ολομέλεια (Τετάρτη ψηφίζεται) :
Α. Δίνει τη δυνατότητα, μόνο μετά από αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων , να αυξάνεται το ωράριο των μελών ΔΕΠ πλήρους απασχόλησης το πολύ κατά δύο ώρες, από 6 ώρες εβδομαδιαίως που ισχύει σήμερα.
Β. Μειώνεται το ωράριο υποχρεωτικής παραμονής στους πανεπιστημιακούς χώρους, των μελών ΔΕΠ πλήρους απασχόλησης , από 14 ώρες που ισχύει σήμερα σε 12 , πέραν των 6 ωρών διδασκαλίας. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ
Εδω ο νόμος 2530/97




Δεν πρόλαβαν να παραλάβουν τους καινούργιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές με τους οποίους εξοπλίστηκε το σχολείο τους οι μαθητές του Δημοτικού στην περιοχή του Πανόρμου στην Κάλυμνο και δέχθηκαν την «επίσκεψη» high tech διαρρηκτών!


Οι δράστες παραβίασαν την εξωτερική πόρτα του κτιρίου που οδηγεί στην αίθουσα των υπολογιστών και άρπαξαν από το εσωτερικό μια οθόνη.


Ο υπόλοιπος ηλεκτρονικός εξοπλισμός του σχολείου γλίτωσε, γιατί κάποιος θόρυβος τους τρόμαξε και τράπηκαν σε φυγή! Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Καλύμνου πήραν αποτυπώματα από τους χώρους όπου κινήθηκαν οι εισβολείς και ερευνούν για τον εντοπισμό τους.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr





«Καμπανάκι» των Πρυτάνεων για τη λειτουργία των Πανεπιστημίων

Αδύνατη χαρακτηρίζουν οι πρυτάνεις τη λειτουργία των πανεπιστημίων το επόμενο έτος λόγω των νεών μειώσεων στον

προϋπολογισμό, ενώ προειδοποιούν με λοκ άουτ, όπως ανακοινώθηκε μετά την έκτκακτη σύνοδο των Πρυτάνεων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου