«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Συνεχίζουν την αποχή οι βαθμολογητές των γραπτών Αγγλικής του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Το σώμα των βαθμολογητών Αγγλικής Γλώσσας του Κρατικού Πιστοποιητικού  Γλωσσομάθειας αποφάσισε την συνέχιση της αποχής του από το έργο της βαθμολόγησης για την εξεταστική περίοδο Μαΐου 2014, που ξεκίνησε στις 2 Ιουνίου 2014, εφόσον ΔΕΝ υπάρχει έγγραφη διαβεβαίωση για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αμοιβών  καθώς και των οδοιπορικών για τις τρείς προηγούμενες εξεταστικές περιόδους ( Νοέμβριος 2012, Μάιος 2013, Νοέμβριος 2013) λόγω διοικητικών λαθών  .
Το σώμα των βαθμολογητών Αγγλικής Γλώσσας καταγγέλλει επίσης « την πρακτική της ανωτέρω υπηρεσίας να καλέσει άλλους βαθμολογητές ΜΗ επιμορφωμένους για το έργο της βαθμολόγησης, με ότι αυτό συνεπάγεται για την αξιοπιστία του ΚΠΓ».
ΕΓΓΡΑΦΟ: Δεν θα πληρωθούν οι καθηγητές του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας
Δεν είναι δυνατή η καταβολή των προβλεπόμενων  αποζημιώσεων στα μέλη των επιτροπών ή ομάδων εργασίας των εξετάσεων  του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου 2012 και μαίου 2013, σύμφωνα με έγγραφο του Αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρηστου Σταικούρα, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή, ύστερα από ερώτηση Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Σταικούρας δηλώνει ότι ισχύουν τα όσα αναφερονται στο έγγραφο του περασμένου Γενάρη. Πατήστε εδώ για να δείτε το έγγραφο του περασμένου Γενάρη. Πατήστε εδώ για να δείτε το νέο έγγραφο του Αν. υπουργού Οικονομικών.
Πατήστε εδώ για να δείτε την ερώτηση
Θυμίζουμε ότι εξαιτίας αυτού του γεγονότος οι βαθμολογητές των γραπτών των εξετάσεων Μαίου απέχουν από τη βαθμολόγηση , η οποία θα έπρεπε να ξεκινήσει την περασμένη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου