«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

EΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΜΑΧΗ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ

Η αντιτρομοκρατική συνδέει σιγά σιγά τα κομμάτια του παζλ και προσπαθεί να βάλει σε μια σειρά τα γεγονότα βασιζόμενη στα νέα στοιχεία που βγαίνουν στο φως.
 
Το επιτελείο της ΕΛ.ΑΣ. που είναι επιφορτισμένο με τις έρευνες θεωρεί, όπως αναφέρει ο Alpha, πλέον, σχεδόν δεδομένο ότι οι δράστες είχαν μαζί τους χειροβομβίδες, αλλά και ένα ίσως και περισσότερα πιστόλια, καθώς ήταν έτοιμοι για μάχη με τα μέλη της Χρυσής Αυγής, αλλά και τις αστυνομικές δυνάμεις που ενδεχομένως να τους καταδίωκαν.
 
Στο βίντεο – ντοκουμέντο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές έχει καταγράψει ένα σακίδιο στρατιωτικού τύπου που φαίνεται να είχε στην πλάτη του ο εκτελεστής και εκεί πιθανολογείται πως είχε μαζί του χειροβομβίδες και ένα ακόμη πιστόλι.
 
Ηταν προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο ανταλλαγής πυρών είτε με μέλη της Χρυσής Αυγής είτε με αστυνομικές δυνάμεις που θα έρχονται στην περιοχή μετά το συμβάν.
 
«Τώρα θα σας σκοτώσουμε»
 
Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι οι δύο δράστες μιλούσαν άπταιστα ελληνικά, γεγονός που απομακρύνει το ενδεχόμενο να πρόκειται για επαγγελματίες δολοφόνους από το εξωτερικό που εκτελούσαν συμβόλαιο θανάτου.
 
Οπως περιγράφει ένας μάρτυρας, μέλος της Χρυσής Αυγής που γλίτωσε από τη σφαίρα που πέτυχε τον άτυχο Αλέξανδρο Γέροντα ο δολοφόνος είπε προς τα θύματά του «Τώρα θα σας σκοτώσουμε» και άρχισε να πυροβολεί.
 
Οταν οι Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης έπεσαν στο έδαφος ο δράστης πλησίασε και έδωσε τη χαριστική βολή στον πρώτο παρόλο που ήταν ήδη νεκρός.
 
Μαρτυρίες, ακόμη αναφέρουν ότι ο δράστης έστρεψε το όπλο και προς έναν πολίτη ο οποίος του φώναξε και κινήθηκε προς το μέρος του.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου