«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
     Συνάδελφε-ισσα
Ο θεσμός των αιρετών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (ΠΥΣΠΕ) είναι μία  ιστορική  κατάκτηση των εργαζομένων (1928), ο οποίος μέσα από πολλές διακυμάνσεις κατάφερε να διατηρηθεί ως τις μέρες μας. Το νόημα της συμμετοχής των αιρετών έγκειται στη συμμετοχή των εκπροσώπων των εργαζομένων στη συλλογική διοίκηση με στόχο την  υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και τον έλεγχο των διοικητικών πράξεων.
  Ήμασταν και θα είμαστε απέναντι στις αντιεκπαιδευτικές πολιτικές  της κάθε κυβέρνησης, όπου οδηγούν στην χειροτέρευση των εργασιακών συνθηκών και στην υποβάθμιση της παιδείας.
Διεκδικούμε  τα δικαιώματά μας και κατοχυρώνουμε  τις κατακτήσεις μας.
Με την παρουσία μας στο ΠΥΣΠΕ την τελευταία 4ετία προσπαθήσαμε να συμβάλουμε θετικά:
-Στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Συναδέλφων
-Στην Διαφάνεια στις αποφάσεις του ΠΥΣΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
-Στην άμεση ενημέρωση των Συναδέλφων μέσω του blog του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ [asekpkoz.blogspot.com].
  Οι αιρετοί του κλάδου είναι Συνάδελφοι που με αξιοπιστία και με γνώση του θεσμικού πλαισίου εκπροσωπούν τους Συναδέλφους στα υπηρεσιακά συμβούλια.
Με την παρούσα επιστολή εκφράζουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη και την τιμή να μας αναδείξετε αιρετούς στο ΠΥΣΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ.
Πεποίθηση μας είναι ότι η ανεξαρτησία αποδεικνύεται στην πράξη και στην διαδρομή και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να διεκδικούμε και να εκπροσωπούμε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.
  Ζητούμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας στις 2 ΝΟΕΜΒΡΗ, με υπευθυνότητα και με αίσθημα ευθύνης, γεγονός που αποτελεί μέγιστη τιμή για εμάς.
                                                            Σας ευχαριστούμε θερμά
              
Κυδώνας Κωνσταντίνος         6979775426
Κυριακόπουλος  Χρήστος       6974192239
Μελισίδης Κωνσταντίνος       6972407394
Σισμανίδης Παύλος                 6977587381
Σολαχίδου  Αναστασία             6938004930
Χατζόπουλος Κωνσταντίνος    6977216604

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου