Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Μεταθέσεις εντός ΠΥΣΠΕ, οριστική τοποθέτηση από μετάθεση, γνωστοποίηση κενών οργανικών θέσεων, εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ70 και ΠΕ60 Ειδικής Αγωγής


Το Π.Υ.Σ.Π.Ε Κοζάνης καλεί από την Δευτέρα 25-7-2016 έως και την Τετάρτη 27-7-2016 τους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ70 και ΠΕ60 Ειδικής Αγωγής που ζητούν μετάθεση (βελτίωση θέσης) εντός ΠΥΣΠΕ ή οριστική τοποθέτηση να υποβάλλουν  δήλωση τοποθέτησης στη   Γραμματεία του ΠΥΣΠΕ. (Διοικητήριο, 4ος όροφος, Γραφείο 15).
Όσοι εκπαιδευτικοί αδυνατούν να προσέλθουν στα γραφεία της Δ/νσης Π.Ε. Κοζάνης μπορούν να αποστείλουν αίτηση προτίμησης (μόνο τη σελίδα 2 της αίτησης μετάθεσης με ονοματεπώνυμο και υπογραφή) ή  με αποστολή τηλεομοιοτυπίας στον αριθμό  fax:24610 47233/47235  ή με e-mailστο grdioik@dipe.koz.sch.gr(στο e-mailπρέπει να υπάρχει η υπογραφή του εκπαιδευτικού)
Επισυνάπτουμε συνημμένα την Πρόσκληση, την αίτηση τοποθέτησης εκπαιδευτικών από άλλα ΠΥΣΠΕ, τη 2η σελίδα  της αίτησης μετάθεσης για τους εκπαιδευτικούς που έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης εντός ΠΥΣΠΕ ή βρίσκονται στη διάθεση και τον πίνακα με τις κενές οργανικές θέσεις.
Επισυναπτόμενα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (01_prosklhsh.doc)01_prosklhsh.doc[ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ]84 kB25-07-2016 08:49
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (02_dhlwsh_apo_alla_pyspe.doc)02_dhlwsh_apo_alla_pyspe.doc[ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΥΣΠΕ]74 kB25-07-2016 08:50
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (03_2h_selida_protimhsewn.doc)03_2h_selida_protimhsewn.doc[2Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ]58 kB25-07-2016 08:51
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (04_organika_kena_eidikhs.xls)04_organika_kena_eidikhs.xls[ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ]27 kB25-07-2016 08:52

 

 

 

Οι εισηγήσεις του Κ.Υ.Σ.Π.Ε. για μετατάξεις, αποσπάσεις, παραιτήσεις


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αιρετού στο ΚΥΣΠΕ Β. Παληγιάννη σας ενημερώνουμε ότι:
Το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. συνεδρίασε στις 21/7/16 και με βάση τα θέματα Η.Δ. εισηγήθηκε τα εξής:
•    Μετατάξεις εκπαιδευτικών από Β/θμια στην Α/θμια εκπαίδευση
        Υποβλήθηκαν 295 αιτήσεις εκπαιδευτικών Β/θμιας εκπαίδευσης οι οποίοι αποδεσμεύτηκαν από το Κ.Υ.Σ.Δ.Ε. και ζητούσαν να μεταταχθούν στην Α/θμια εκπαίδευση.
    Από αυτές τις αιτήσεις ικανοποιήθηκαν 47 (42 στον κλάδο Π.Ε.06, 2 Π.Ε.60 και 3 Π.Ε.11).
•    Μετάταξη εκπαιδευτικών της Α/θμιας που ζητούσαν να μεταταχθούν στην ίδια βαθμίδα, σ' άλλον κλάδο.
        Υποβλήθηκαν 3 αιτήσεις, ικανοποιήθηκε 1 αίτηση από Π.Ε.70 σε Π.Ε.06.
•    Μετατάξεις εκπαιδευτικών Π.Ε. στη Β/θμια εκπαίδευση.
        Υποβλήθηκαν 38 αιτήσεις (11 Π.Ε.11, 3 Π.Ε.06, 14 Π.Ε.1601 και 10 διάφορες ειδικότητες).
    Το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. εισηγήθηκε την αποδέσμευση όλων των εκπαιδευτικών.
•    Μετατάξεις εκπαιδευτικών Α/θμιας εκπαίδευσης σε προσωρινές θέσεις Διοικητικών υπαλλήλων για σοβαρούς λόγους υγείας.
    Υποβλήθηκαν 8 αιτήσεις παρουσιάστηκαν στο Κ.Υ.ΣΠ.Ε. οι 7 για τις οποίες και εισηγήθηκε θετικά σύμφωνα με το Ν. 1566/85 και Ν. 1824/88.
•    Μετατάξεις εκπαιδευτικών Π.Ε. σε διοικητικές θέσεις.
    Υποβλήθηκαν 18 αιτήσεις και η εισήγηση ήταν θετική για αποδέσμευση των 17.
•    Ενστάσεις επί των μεταθέσεων.
    Το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. απέρριψε όλες τις ενστάσεις για τις μεταθέσεις από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. και για τις μεταθέσεις σε Διαπολιτισμικά Σχολεία.
•    Αποσπάσεις εκπ/κών σε Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία για απόσπαση εκπαιδευτικών Π.Ε. και στο Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας.
    Το Κ.Υ.Σ.Π.Ε εισηγήθηκε θετικά για την ανανέωση της απόσπασης 2 συναδέλφων.
•    Παραιτήσεις εκπαιδευτικών.
    Το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. εισηγήθηκε θετικά και για τις 3 αιτήσεις παραίτησης των συναδέλφων.
    Το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. θα συνεδριάσει κι αύριο Παρασκευή 22/7/16 για όλα τα διαδικαστικά θέματα των αποσπάσεων.




 

 

 

Μετατάξεις εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση


Σας κοινοποιούμε πίνακα με τα ονόματα των εκπαιδευτικών που μετατάσσονται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
Επισυναπτόμενα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (metataxeis_sthn_pe.pdf)metataxeis_sthn_pe.pdf[ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ]78 kB25-07-2016 10:13

 

 

 

 

 

Χρονοδιάγραμμα αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ


Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ.Μπράτη, αιρετού του ΚΥΣΠΕ, μετά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ που εξέτασε θέματα αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ ,όπως: ένταξη σε ειδικές κατηγορίες, αμφισβητούμενες αιτήσεις, ενστάσεις ως προς τη μοριοδότηση κλπ, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των αποσπάσεων διαμορφώνεται ως εξής:
1.Σήμερα θα αποσταλεί εγκύκλιος στις Δνσεις ΠΕ για να υπολογίσουν τα κενά,τα οποία οι περιφερειακοί Δ/ντές θα στείλουν στο υπουργείο ως τις 28 Ιουλίου.
2.Μέχρι τέλος Ιουλίου εκτιμάται ότι θα ανακοινωθούν οι αποσπάσεις σε φορείς και γραφεία.
3.Το ΚΥΣΠΕ θα συνεδριάσει στις αρχές Αυγούστου-μέσα στο πρώτο τριήμερο - για να ανακοινώσει τα ονόματα των συναδέλφων που θα αποσπασθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου