«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Οδηγία ΕΛΜΕ προς σχολεία να κάνουν κανονικά τις εγγραφές σε όλες τις ειδικότητες



ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Να συνεχίσουν τις εγγραφές των μαθητών σε όλους τους Τομείς και Ειδικότητες όπως γινόταν μέχρι σήμερα καλεί  τα σχολεία της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, η Α ΕΛΜΕ Αχαίας.
Ειδικότερα η  Γενική Συνέλευση της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:
1.        Παρασκευή 19/7/2013 και  ώρα 10:00, καλούμε, όσους περισσότερους συνάδελφους μπορούν, να έλθουν στο κέντρο αγώνα στον Έσπερο, ( πάνω μέρος της Πλατείας Γεωργίου), για κατασκευή πανό - μαύρων σημαιών και καταμερισμό εργασιών σχετικά με τις πρωτοβουλίες που αποφασίσαμε.
2.     Την Δευτέρα 22/7/2013 το πρωί, ώρα 10:00, (ημέρα που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα οι συνάδελφοι μας), σας καλούμε μαζικά μαζί με τους γονείς και τους μαθητές μας, σε συγκέντρωση – πορεία – διαμαρτυρία στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Nομού Αχαΐας.
3.      Προχωράμε σε διερεύνηση  της δυνατότητας να οργανώσουμε μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, στα Τεχνικά σχολεία, δύο εκδηλώσεις, με θέμα Παιδεία – Υγεία – Ρεύμα και Νερό.   
4.     Μπλοκάρουμε μαζικά την Πέμπτη 25/7/2013,  την λειτουργία των  Επαγγελματικών Λυκείων και ΕΠΑΣ. Καλούμε στην παραπάνω κινητοποίηση να συμμετάσχουν γονείς και μαθητές.
5.     Καλούμε σε σύσκεψη τα Πρωτοβάθμια Σωματεία Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας.
6.     Καλούμε   το Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. να καταρτίσει άμεσα πρόγραμμα δράσης για τις αρχές Σεπτεμβρίου.
7.     Καλούμε τα σχολεία της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης να συνεχίσουν τις εγγραφές των μαθητών σε όλους τους Τομείς και Ειδικότητες όπως γινόταν μέχρι σήμερα.
8.     Προχωράμε σε διαμαρτυρία στα γραφεία των κομμάτων που στηρίζουν την Κυβέρνηση σε επόμενη κινητοποίηση.    



φωτό: Αρχείο eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου