«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΕΟΡΔΑΙΑΣ


 
 
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΚΛΟΓΩΝ 30-5-2013
 
1.     Η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας από 08:30 έως 12:00.
2.     Οι εκλογές θα διεξαχθούν από 12:30 την ίδια μέρα έως και 18:00 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας (τέρμα Νοσοκομείου).
3.     Στις εκλογές ψηφίζουμε (σύμφωνα με τα ψηφοδέλτια που σας αποστείλαμε) για Δ.Σ., Αντιπροσώπους στη ΔΟΕ, Εκλέκτορες στην ΑΔΕΔΥ και Ελεγκτική Επιτροπή, σε δύο διαφορετικές κάλπες. Οι σταυροί που μπορούμε να βάλουμε αναφέρονται πάνω στα ψηφοδέλτια.
4.     Οι αναπληρωτές που διορίσθηκαν εκτός διαδικασίας ΕΣΠΑ πλήρωσαν τη συνδρομή στο σύλλογό μας μέσω της μισθοδοσίας τους και μπορούν να ψηφίσουν κανονικά. Οι αναπληρωτές πλήρους ωραρίου ΕΣΠΑ μπορούν να πληρώσουν τη συνδρομή τους την ημέρα των εκλογών στην Ταμία του ΔΣ (43 ευρώ). Οι αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου ΕΣΠΑ μπορούν να ψηφίσουν αφού πληρώσουν συνδρομή (10ευρώ) στη ΔΟΕ μέσω της Ταμίας του συλλόγου μας και κάνουν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν ανήκουν σε άλλο σύλλογο.
5.     Για τη συμμετοχή στις εκλογές είναι απαραίτητη η κατοχή οποιουδήποτε επίσημου εγγράφου πιστοποίησης ταυτότητας για να ελεγχθεί από τον Δικαστικό.
6.     Στην περίπτωση που ψηφίσουμε λιγότεροι από 351 (η εγγεγραμμένη δύναμη του συλλόγου μας είναι 374) τότε χάνουμε την εκπροσώπηση ενός αντιπροσώπου στη ΔΟΕ (είχαμε 4 και θα γίνουν 3) και μειώνεται η δύναμη της φωνής μας σε σχέση με άλλους συλλόγους, γι αυτό θεωρείται σημαντική η συμμετοχή όλων μας στις εκλογές.
7.     Επειδή τα 3 άτομα της εφορευτικής επιτροπής δεν έχουν ακόμη βρεθεί, παρακαλούνται οι συνάδελφοι που επιθυμούν να βοηθήσουν το έργο των εκλογών ως εφορευτική και δεν είναι υποψήφιοι, να επικοινωνήσουν με τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου μας για να το δηλώσουν.
 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
 
Από το ΔΣ του συλλόγου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου