«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Ευχαριστήρια επιστολή


Αγαπητοί συνάδελφοι,
Απευθυνόμαστε προς όλους εσάς, τους αγαπητούς συναδέλφους  μας, για να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μας κάνατε να αναδείξετε από τον συνδυασμό μας έναν αιρετό εκπρόσωπό σας  στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Κοζάνης.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που μας δώσατε τη δυνατότητα να σας εκπροσωπήσουμε στο υπηρεσιακό συμβούλιο. Δεν ήταν εύκολη η όλη προσπάθεια. Εμείς είχαμε την θέληση. Εσείς είχατε και τη θέληση και τη δύναμη και έτσι  μας  εκλέξατε σ’ αυτή τη δύσκολη εκλογική διαδικασία.
Ξέρουμε  όλες  τις  δυσκολίες. Με την δική σας όμως στήριξη και βοήθεια θα τα καταφέρουμε. Σας θέλουμε δίπλα μας, σας ζητάμε  να  είστε  αρωγοί και να συμμετάσχετε ενεργά στην όλη μας προσπάθεια.
Γνωρίζουμε καλά, ότι στην εποχή μας, η σύμπνοια, η αποφασιστικότητα και η συνεχής αμφίδρομη επικοινωνία είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία προκειμένου να πετύχουμε στο έργο μας.
Θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας. Δεν θα ξεχωρίσουμε κανέναν. Θα προσπαθήσουμε για όλους το ίδιο με γνώμονα πάντοτε την αλήθεια και το δίκαιο.
Πάντα στη διάθεσή σας.

Με συναδερφικούς χαιρετισμούς           τηλ επικοινωνίας
Σισμανίδης Παύλος                               6977587381
Κυδώνας Κώστας                                   6979775426
Τσαγκάρης  Γιώργος                             6945431340

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου