«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018


ΠΑΞΙΝΟΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
Γεννήθηκε στο Βόλο το 1959. Διετέλεσε αθλητής κλασικού αθλητισμού του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου στα αγωνίσματα των δρόμων 400 μ., 400 μ. μετ’ εμποδίων και σκυταλοδρομίας 4 Χ 400 μέτρα. Κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων στο δρόμο 400 μ. (1975), την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων στο δρόμο 400 μ. μετ. εμποδίων (1977) και την πρώτη θέση στο πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα στο δρόμο 400 μ. μετ’ εμποδίων (1977). Διετέλεσε μέλος της εθνικής ομάδος Εφήβων στους δρόμους 400 μ. μετ’ εμποδίων και σκυταλοδρομίας 4 Χ 400 μέτρα.
Πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ πανεπιστημίου Αθηνών. Μεταπτυχιακό στη Φυσιολογία της Άσκησης από το Loughborough University of Technology της Μεγ. Βρετανίας και Διδακτορικό στη Φυσιολογία της Άσκησης από το ΤΕΦΑΑ του πανεπιστημίου Αθηνών.
Αναπληρωτής Καθηγητής Στρατιωτικής Φυσικής Αγωγής και Διευθυντής του Τομέα Φυσικής και Πολιτισμικής Αγωγής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων. στο μάθημα ¨Θεωρία και Ανάλυση Ορίων Σωματικής Απόδοσης¨,¨ και μέλος του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων από το 2004.
Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στη διερεύνηση της συμπεριφοράς του ανθρωπίνου σώματος στις διάφορες μορφές καταπόνησης κατά τις εκπαιδευτικές και επιχειρησιακές δράσεις στον ευρύτερο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων.
Νυμφευμένος με την Ελένη Σωτηροπούλου,απέκτησαν δύο παιδιά, το Σωκράτη και την Ελευθερία. Κατοικία στην Παλαιά Φωκαία Αττικής.
Θρασύβουλε δυστυχώς έφυγες νωρίς. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.
Η οικογένεια του Γ.Σ.Β θα σε θυμάται πάντα !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου