«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Με Β. Λεβέντη συναντήθηκε η ΠΟΣΔΕΠ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS
Στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει ζητήσει το Προεδρείο της ΠΟΣΔΕΠ, με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων και με τους αρμόδιους Υπουργούς, με θέμα την κατάσταση που διαμορφώνεται τις τελευταίες μέρες στα Πανεπιστήμια με την έξαρση των φαινομένων ανομίας, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων κ. Β. Λεβέντη, ο πρόεδρος της ΠΟΣΔΕΠ καθ. κ. Στάθης Ευσταθόπουλος. Εκ μέρους της Ένωσης Κεντρώων συμμετείχαν επίσης ο Βουλευτής κ. Α. Μεγαλομύστακας και ο κ. Α. Ασλανίδης, Συνεργάτης του Προέδρου για θέματα Παιδείας.
Ο Πρόεδρος της ΠΟΣΔΕΠ ενημέρωσε τον κ. Λεβέντη για τα προβλήματα ανομίας που αντιμετωπίζουν τα πανεπιστήμια, και ιδιαίτερα τα προβλήματα με τη διακίνηση και εμπορεία ναρκωτικών στο ΑΠΘ και στο ΟΠΑ, καθώς και στην κατάληψη από την οργάνωση «Ρουβίκωνας» χώρου στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ. Επιπλέον, ενημερώσαμε τον Πρόεδρο για τις θέσεις της ΠΟΣΔΕΠ με βάση την πρόσφατη απόφαση  της ΕΓ.
Ενημερωθήκαμε επίσης για της θέσεις της Ένωσης Κεντρώων για το σοβαρό αυτό θέμα. Ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι συμφωνεί γενικά με τις θέσεις της ΠΟΣΔΕΠ για την ανομία στα πανεπιστήμια και ότι υποστηρίζει την εθνική συνεννόηση για την εξεύρεση σταθερής και λειτουργικής λύσης, αναμένει δε συγκεκριμένες προτάσεις από τα όργανα και τους εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας για να τις συζητήσουν τα κόμματα.
Ο Πρόεδρος Στάθης Ευσταθόπουλος Καθηγητής Ε.Κ.Π.Α.  
Ο Γραμματέας Χαράλαμπος Φείδας Καθηγητής Α.Π.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου