«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τρόμος στην Μπολόνια: Ισχυρή έκρηξη στο αεροδρόμιο! - 2 νεκροί και δεκάδες τραυματίες

 
Καραμπόλα με φορτηγό που μετέφερε αυτοκίνητα με άλλα τρία ΙΧ προκάλεσε την μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο λίγο έξω από την Μπολόνια, κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης. 

Τρόμος στην Μπολόνια: Ισχυρή έκρηξη στο αεροδρόμιο! - 2 νεκροί και δεκάδες τραυματίες (βίντεο, φωτό) (upd)Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ οι τραυματίες ανέρχονται στους 60. Δεκατέσσερις τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση..

ενώ έχουν τραυματιστεί και έντεκα καραμπινιέροι και αστυνομικοί, οι οποίοι βρίσκονταν στην περιοχή, λόγω ενός άλλου δυστυχήματος. 

Δυο από τους τραυματίες, μεταφέρθηκαν σε ειδικό νοσοκομείο για τη θεραπεία των εγκαυμάτων.  Η σύγκρουση προκάλεσε και την έκρηξη αυτοκινήτων σε διπλανή αντιπροσωπεία​

-------------------------------------------------------------------------------
Πανικός επικρατεί στην Ιταλία μετά από την τεράστια έκρηξη που σημειώθηκε κοντά στο αεροδρόμιο της Μπολόνια.
Ήδη έχουν κυκλοφορήσει βίντεο και σοκαριστικές εικόνες
Η τοπική αστυνομία, ανακοίνωσε ότι υπήρξε σύγκρουση στον δρόμο που προκάλεσε την έκρηξη (τι σύγκρουση ήταν αυτή που προκάλεσε κάτι τέτοιο;)
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η εφημερίδα repubblica,  η έκρηξη φαίνεται να προήλθε από ένα φορτηγό το οποίο μετέφερε εύφλεκτο υλικό. 
Στο σημείο βρίσκονται ήδη πυροσβεστικές δυνάμεις, δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρα, ενώ η κυκλοφορία στον περιφερειακό δρόμο που σημειώθηκε η έκρηξη έχει διακοπεί.
Οι δρόμοι γύρω από την περιοχή έχουν αποκλειστεί. Δεν υπάρχουν ακόμα αναφορές για θύματα και τραυματίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου