«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018


ED
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ  ΚΑΙ  ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
------------
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
------------
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
------------
ΤΜΗΜΑ Γ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ






Κοζάνη, 07/05/2018
Αριθμ. Πρωτ.: 83




ΠΡΟΣ : Σχολικές Μονάδες
Ταχ. Διεύθυνση
:
Δημοκρατίας 27 (Διοικητήριο)
Τ.Κ.
:
50131  Κοζάνη
Τηλέφωνο
:
24613 51364
Τηλεομοιοτυπία
:
24610 47233
Πληροφορίες
e-mail
Ιστότοπος                
:
:
:
Γκουνούση Γεωργία


ΘΕΜΑ: «Τοποθέτηση οργανικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Κοζάνης και πρόσκληση εκπαιδευτικών Γενικής και Ειδικής Αγωγής της Διεύθυνσης Π.Ε. Κοζάνης για υποβολή δηλώσεων προτίμησης για οριστική τοποθέτηση/βελτίωση θέσης».

Το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Κοζάνης με την υπ. αριθμ. 7η /07-05-2018 Πράξη του, τοποθέτησε τους οργανικά υπεράριθμους εκπαιδευτικούς σε κενές οργανικές θέσεις της Διεύθυνσης ΠΕ Κοζάνης, όπως αυτοί φαίνονται στον συνημμένο πίνακα  excel.

 Η τοποθέτηση των υπεράριθμων έγινε σύμφωνα με τις διατάξεις του  άρθρου 14, παρ.5, περ. β, του Π.Δ. 50/96, όπως τροποποιήθηκε με το Π.Δ. 100/97 σύμφωνα με το οποίο: «Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να τοποθετηθούν σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων της ίδιας ομάδας όπου ανήκει το σχολείο στο οποίο κρίθηκαν ως υπεράριθμοι, τοποθετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα, συγκρινόμενοι μόνο μεταξύ τους, με βάση το σύνολο των μονάδων μετάθεσης και τις δηλώσεις προτίμησής τους σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων της ίδιας ομάδας και όπου αυτό δεν είναι δυνατόν σε κενές θέσεις όμορης ομάδας σχολείων της ίδιας περιοχής μετάθεσης».
Όσοι εκπαιδευτικοί δεν κατέστη δυνατόν να τοποθετηθούν σύμφωνα με τη διαδικασία της  προηγούμενης περίπτωσης  (β) θα τοποθετηθούν  σε κενές θέσεις σχολείων της ίδιας περιοχής μετάθεσης κατά τη διαδικασία των διατάξεων του άρθρου 15 του 50/96, όπως τροποποιήθηκε με το Π.Δ. 100/97, συγκρινόμενοι με όλους τους εκπαιδευτικούς που ζητούν μετάθεση ή τοποθέτηση.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί Γενικής Αγωγής των κλάδων ΠΕ70, ΠΕ60, ΠΕ06, ΠΕ11 και ΠΕ79.01 οι οποίοι:
·         Έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης (βελτίωση θέσης)
·         Έχουν υποβάλει δήλωση για οριστική τοποθέτηση
·         Έχουν μετατεθεί από άλλες περιοχές στη Δ/νση ΠΕ Κοζάνης
να δηλώσουν μέχρι 20 σχολικές μονάδες όπου επιθυμούν να μετατεθούν /τοποθετηθούν οριστικά μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr).
Μεταξύ των 20 σχολικών μονάδων, οι εκπαιδευτικοί δύνανται να δηλώσουν και σχολικές μονάδες με μηδέν (0) οργανικά κενά, καθώς ενδέχεται κατά τη διαδικασία των τοποθετήσεων να προκύψει οργανικό κενό από τους αιτούμενους βελτίωσης θέσης εκπαιδευτικών.
Η δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων θα υποβάλλεται από τους εκπαιδευτικούς αποκλειστικά από την Τρίτη  08-05-2018 έως και την Δευτέρα 14-05-2018 και ώρα 14:00μμ και μόνο μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr)
Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική.
Εκπρόθεσμες δηλώσεις ή ενστάσεις σχετικές με συμπλήρωση προτιμήσεων δε θα γίνονται δεκτές.
Κατά  τη διαδικασία των τοποθετήσεων θα προηγηθούν όσοι ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες μετάθεσης του άρθρου 13 του Π.Δ. 50/96, όπως τροποποιήθηκε με το Π.Δ. 100/97.
Οι εκπαιδευτικοί της Ειδικής Αγωγής οι οποίοι έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης (βελτίωση θέσης) ή έχουν μετατεθεί από άλλες περιοχές στη Δ/νση ΠΕ Κοζάνης θα υποβάλουν έντυπη δήλωση τοποθέτησης (Επισυνάπτεται)  από την Τρίτη  08-05-2018 έως και την Δευτέρα 14-05-2018 και ώρα 14:00μμ με αποστολή τηλεομοιοτυπίας στον αριθμό FAX. 2461047233.
 Με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών σχολικών μονάδων και των Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων παρακαλούνται να λάβουν γνώση ενυπόγραφα όλοι οι υπηρετούντες εκπαιδευτικοί στη μονάδα τους, καθώς και οι εκπαιδευτικοί που απουσιάζουν για οποιονδήποτε λόγο.

























Συνημμένα:
01_Πίνακας  τοποθετήσεων
02_Οργανικά κενά γενικής αγωγής
03_Δήλωση τοποθέτησης ΣΜΕΑΕ
04_Οργανικά κενά ειδικής  αγωγής

Ο Πρόεδρος του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Κοζάνης



       Ιωάννης Γκαμπούρας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου