«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Παράταση απόσπασης εκπαιδευτικών που διδάσκουν σε Τμήματα Ελληνικών Σπουδών ή άλλων μορφών οργάνωσης ελληνικών σπουδών στο εξωτερικό


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS
Οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι υπηρετούν σε τμήματα Ελληνικών Σπουδών ή σε άλλες μορφές οργάνωσης ελληνικών σπουδών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση του εξωτερικού της περιοχής ευθύνης σας και επιθυμούν παράταση της απόσπασής τους για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 στην έδρα όπου υπηρετούν, να ενημερωθούν ώστε να συμπληρώσουν το επισυναπτόμενο έντυπο της αίτησης, το οποίο θα κατατεθεί στο Γραφείο  των Συντονιστών Εκπαίδευσης με συνημμένη τη συστατική επιστολή του Πανεπιστημίου στο οποίο υπηρετούν.
Αυτό αναφέρει έγγραφο της υφ. Παιδείας Μερ. Τζούφη, ενώ σημειώνονται τα εξής:
Α. Δικαίωμα υποβολής αίτησης παράτασης έχουν αποκλειστικά οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι αρχικά αποσπάστηκαν, βάσει πρόσκλησης, σε Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης εξωτερικού και οι οποίοι, κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος, συνεχίζουν να υπηρετούν με παράταση σ ́ αυτά, σύμφωνα με τις αριθμ. Φ.821/163999/Η2/2-10-2017 και αριθμ. Φ.821/203805/Η2/23-11-2017 Υπουργικές Αποφάσεις.
Β. Οι ανωτέρω εκπαιδευτικοί μπορούν να ζητήσουν με αίτησή τους την παράταση της απόσπασης για ένα (1) ακόμη ακαδημαϊκό έτος (2018-2019 ) χωρίς επιμίσθιο.
Γ. Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά, ύστερα από τον προσήκοντα έλεγχο, αποστέλλονται με εισήγησή σας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (dipode3@minedu.gov.gr), με συγκεντρωτική κατάσταση στη Διεύθυνση
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου