«Μη γίνεσαι πλεονέκτης, γιατί τον πλεονέκτη τον αποστρέφεται ο Θεός». Αββάς Ισαάκ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αθήνα, 4/3/2013
Αρ.Πρωτ: 35
Προς
1.Στα  μέλη Δ.Σ  των Συλλόγων  Εκπαιδευτικών  Π.Ε                                                                                               2. Στους  Αιρετούς της  Περιφέρειας   Δυτικής Μακεδονίας.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
           Στο πλαίσιο υλοποίησης  του  Έργου «Δράσεις  Ενημέρωσης  και  Ευαισθητοποίησης  της   Εκπαιδευτικής  Κοινότητας»  του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από Εθνικούς πόρους και υλοποιείται στις Περιφέρειες  Ηπείρου,  Δυτικής Μακεδονίας  και  Θεσσαλίας  από το ΙΠΕΜ/ΔΟΕ , σας καλούμε σε ενημερωτική συνάντηση, την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013 και ώρα 18.00 στο 9ο και 12 Δημ. Σχολεία Κοζάνης, Αιμιλιανού Γρεβενών 5, ( πάνω από το Δημοτικό πάρκο Κοζάνης ). Η συνάντηση αφορά στην ενημέρωσή σας  σχετικά με το φυσικό αντικείμενο του έργου, καθώς  και στην οργάνωση και λειτουργία των  Κέντρων Στήριξης Εκπαιδευτικού  Έργου – Αποκεντρωμένες  Δομές του ΙΠΕΜ/ΔΟΕ.
       Το  Έργο  αφορά:
α)  Δράσεις ενημέρωσης , ευαισθητοποίησης και επιμόρφωσης εκπαιδευτικών σε μια σειρά κρίσιμων  ζητημάτων που επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης
β)  Ανάπτυξη διακρατικών σχέσεων και
  γ) Δημιουργία των αποκεντρωμένων δομών του ΙΠΕΜ/ΔΟΕ.
        Στην ενημέρωση θα συμμετέχουν οι: Χαράλαμπος Κόκκινος , Αντιπρόεδρος της ΔΟΕ, Νίκος Μαγκανάρης , Πρόεδρος ΙΠΕΜ/ΔΟΕ  και Σωτήρης Γεωργόπουλος , Αντιπρόεδρος του ΙΠΕΜ/ΔΟΕ.
        Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση  και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.
Ο Πρόεδρος
Ο Γεν. Γραμματέας
Νικόλαος Μαγκανάρης
Ιωάννης Ρούπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου